Post by verriforgare on Feb 12, 2022 12:01:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar limitsiz resurs ▞▞▞
▞▞▞ Magic Jigsaw Puzzles - Game HD 2022 version ▞▞▞
Hər tapmaca üçün bir reklam izləmək lazımdır. Sonra daha böyük bulmacalar edərkən ortada bir reklam açılır.
Bu kimi, lakin pulsuz proqramlarda olduğu kimi, reklamlara dözmək məcburiyyətindəsiniz.
Gözəl oyundu
Çoooox əla şəxsən mən sevdim hamıya görə edirəm sizdə oynaya bilərsiniz buna 5 ulduz verirəm 😍😍😍🥰🥰🥰🤩🤩😘😘😘😘
Belə oyunların sayı artsın ✋ əla
Bulmacalar seçimindən həzz alın. Reklamlar da çox deyil!
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD თავსატეხი dup
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD თავსატეხი dup
Mənə yuxuya getməyə kömək etmək üçün istifadə etdiyim o qədər gözəl proqram idi, lakin tapmacanın ortasındakı yüksək səsli parlaq reklamlar məni həqiqətən qıcıqlandırır və oyandırır və ehtiyacım olanda o, artıq oflayn oyun deyil. Yeni bir tapmaca oyunu tapmaq vaxtıdır...
Çox rahatlatıcı oyun. Bulmacalar qəşəngdir.
Reklamlar, reklamlar, reklamlar, oop, bitmiş batareya. Bu, reklamları olan tapmaca proqramı deyil. Bu, sizə tapmaca oynamağa imkan verən reklam proqramıdır. Mən tapmacaları sevirəm, pulsuz oyunlarda reklam gözləyirəm, çünki proqramlar yaradan insanlar pul almağa layiqdirlər və oyunun necə işlədiyinə görə batareyanın boşalmasını gözləyirəm, lakin bu, gülüncdür. Təkcə pop-uplar deyil, statik reklam paneli də parçalar üçün nimçənin yanındadır, elə hazırlanmışdır ki, oynamaq istəyərkən təsadüfən onu vurmağa davam edəsiniz. Daha yaxşı pulsuz puzzle proqramları var.
Düşünürəm ki, tapmacanı yerinə yetirməzdən əvvəl tapmacanın şəklini görmək şansım olmadığından və eyni zamanda zibil götürdüyüm üçün onu düzəltməkdən həzz aldım. Bu mənim xoşuma gəlir və daha çox şey edəcəyimi gözləyirəm.
bulmacalar gözəldir, amma belə var. çoxlu. reklamlar. və. pop-uplar. puzzle başlamaq? reklam. mətn əldə edin və ona cavab verin, sonra tapmacaya qayıdın? reklam. yeni tapmaca seçmək üçün menyuya keçin? popup. popup bağlansın? başqa pop-up. mən sadəcə tapmacalar edə bilmərəm? və ya heç olmasa reklamları silmək üçün birdəfəlik alışa icazə verin. Mən sizin digər 5/6 oyunlarınızı istəmirəm. Mən sadəcə bu barədə heç bir reklam istəmirəm. bu niyə ildə 129,99 dollardır.....?
Vaxtı öldürmək və real dünyadan uzaqlaşmaq üçün əladır, gözəl vaxtlar da tez-tez problemlər yaradır.
Oyunu sevirəm. Açılan daimi reklamlar üçün deyil, beşi verərdim.
Bulmacalar açılmayana qədər yaxşı idi
35 parçalıq puzzleın ortasında 4 və ya 5 reklam kimi baxmalı oldum!!! Və hər bir reklam iki hissədən ibarət idi. Əvvəllər oynadığım digər tapmaca proqramıma qayıdıram. Həmçinin reklam paneli parçalara o qədər yaxındır ki, bir az sağa vursanız, sizi qəsdən oyundan uzaqlaşdırmaq üçün. Vaxta dəyməz.
Mən bu tapmaca oyununu çox bəyənirəm, lakin heç bir reklam üçün pul ödəmirəm və artıq reklamlar tərəfindən müdaxilə etməsəm də, qarşıma çıxan və yoluma mane olan hədiyyə məni dayandırır. Həmçinin, hər dəfə tapmacaya davam etmək və ya yenisinə başlamaq üçün qayıdanda 30 saniyəlik reklamı izləməkdə ilişib qalıram. Nəhayət, başlanğıc ekranı asılır və mən proqramdan çıxıb onu işə salmaq üçün onu yenidən açmalıyam. Əsəbiləşdirici.
Mən cəsur sərhəd adlı başqa bir oyun üçün onların promosyonunu pulsuz qiymətli daşlarla aldım, bir ay gözlədim və heç vaxt mənimlə əlaqə saxlamadılar. Mən onlarla əlaqə saxladığım zaman bunun oyunun təmiz/1-ci quraşdırılması olmadığını iddia etdilər, buna görə də cəsur sərhəd üçün pulsuz daşlar buraxmırlar. Bu oyunun tərtibatçıları böyük bir fırıldaqdır.
Bir çox reklamlar üçün, lakin digər müdriklər üçün əladır
Hele yuklenmiyim ama yaxsi oyuna oxşayir 😍🤩😘
Mən bu oyunu sevirdim, lakin oyun boyu daimi pop-uplar həqiqətən istirahət və əyləncəni məhv edir. Reklamların özləri problem deyil, daha çox heç bir səbəb olmadan axmaq sikkə mükafatlarıdır. Bunu açıq-aydın edən hər kəs özləri yapboz etmir.
Əvvəllər bu oyunu çox sevirdim, amma son vaxtlar pul qazanma super aqressivləşib. Abunəliyin arxasında çoxlu məzmun kilidlənir. Açılmayan reklamlar tapmacanın tərəfində görünür, kiçik telefon ekranında oynamağı daha da çətinləşdirir, əgər başqa proqrama keçsəniz, geri qayıdanda reklam olacaq, tapmacanın ortasında olduğunuz zaman təsadüfi reklamlar. Əksər oxşar oyunlarda olduğu kimi ömür boyu satınalma olsa, etiraz etməzdim, lakin bu, ayda 100 dollara 20 dollar dəyərində deyil.
Yapbozlar REKLAM OLUNDUĞU KİMİ ANİMASYON EDİLMİR. Artıq 50 dollar xərclədiyim gözəl vizual Yapboz proqramım var. Animasiya kimi reklam edildiyi üçün bunu sınayacağımı düşündüm. Bununla belə, ANİMATİYA DEYİL, bu da aldadıcıdır. Sehrli heç nə yoxdur. Baxmayaraq ki, musiqini sevirəm. Sınadığınız üçün çox sağ olun!
Yapboz bulmacaları..onları sevirəm və bu oyun əladır..seçmək üçün çoxlu müxtəliflik
Bu heyrətamiz, rahat və gülməli, Təşəkkürlər
Tapmacanın həllinə mane olan çoxlu reklamlar. Son tapmacamı tamamlayarkən 3 reklamım var idi. Gülməli!
Bunu illərdir istifadə edirəm, seçimləri və sikkə sistemini sevirəm. Ancaq əvvəllər mənim üçün mövcud olan bulmacalar (məsələn, məzmunun çoxu) ildə 100 dollar ödəmədən artıq mövcud deyil?! Puzzle proqramı üçün tamamilə gülüncdür
Magic Jigsaw Puzzles - Game HD פאזל skyf
Bu oyunu subvay surfersden tüklüyürem 790 200 verir
Bunun telefonun fırlanmasında texniki nasazlıq olduğunu düşündüm və oyunu sildim. Təəssüf edirəm ki, hələ də üzərində işlədiyim bütün bulmacaları itirdim. Bilet təqdim etdim, lakin cavab məyus oldu. Heç bir şey üçün VIP abunə haqqı ödənildi!
Qalan 2-3 de bir elan var
Oynamaq əyləncəlidir, lakin yeni bulmacalar əldə etmək üçün çox gözləmək lazımdır. Daha çox pulsuz olsaydı, yaxşı olun
yeniləməyə ehtiyacı olduğunu söylədi oyun mağazasına getdi yox yeniləmə siyahıda yox hmm mən mərc etməyə hazıram zimad disney əşyalarının hüquqlarını ödəmədi, əks halda onlar üçün pul istəyərdilər, təkliflər üçün çoxlu müdaxilə reklamları LƏNƏT. vay geridə qalan tərtibatçılar açıq-aydın telefonunuza virus salmağa çalışırlar.
Hər şey dəyişənə qədər bu oyunu sevdim. Heç bir reklam üçün pul ödəmişdim, amma yeni telefon alıb köhnə telefondan yeni telefona proqrama köçürəndə reklamlar yenidən görünməyə başladı. Xüsusilə bir tapmacanın ortasında çoxlu reklam var. Niyə reklamın olmaması üçün illik ödəniş etməliyəm? Düşünürəm ki, birdəfəlik məqbul ödəniş uyğundur. Reklamlardan məyus oldu. Hələ də bulmacaları sevirəm.
Bu tapmacanı oynamaqdan hələ də çox əylənirlər, daha çox pulsuz Disney tapmacasını əlavə etdiklərinə sevinirlər. Seçdiyimi sevirəm
Həddindən artıq çox reklam və hər zaman pisləşir.
Bulmacaları çox bəyəndim ... Reklamlar çox qıcıqlandırır ... AMMA naməlum səbəblərdən son bir neçə gündür əlaqə qura bilmirəm. Açılır, mən Play düyməsini sıxıram, sonra ekranda elə bir şey gəlir ki, sadəcə olaraq çevrələrdə olur və dayanmır. NİYƏ!
Layiqli qrafika və oyun, amma ilk tapmacanın yarısında və bir reklam görünür. Orta tapmaca?? Dərhal silindi.
Bu oyun çox sakitləşdirici və rahatlatıcıdır, bu oyunu mütləq tövsiyə edirəm
Tətbiqin çoxlu əlavələri var və onları silmək üçün tapmacaları bir araya gətirmək üçün ayda 14,99 dollar xərcləməlisən. Bu tamamilə redikulalardır! Bəli, siz limitsiz bulmacalar və s. alırsınız. Bununla belə, onların rəqəmsal bulmacaları bir araya gətirmək üçün yaxşı bir yolu var və siz pul ödəməli olmayan bulmacalar əldə edirsiniz. Sadəcə bir ton videoya baxmaq lazımdır.Mən hələ də proqramdan istifadə edirəm, lakin onların yüksək qiymətlərini ödəməkdən imtina edirəm.
Mən bu proqramı COVID-19-dan əvvəl endirmişəm və hər axşam oynayıram. Bu axşama qədər heç bir problem yaşamadım. Hansı tapmacanı seçməyimdən asılı olmayaraq, "parçaları kəsin" dayandırılır və sonra yavaş olduğunu və ləğv etmək və ya gözləmək istədiyimi bildirən mesaj alıram. "Gözləyin" seçimini edəndə "müəmmalı bir şey baş verdi" mesajı alıram. Tətbiqdə problem var? Həmçinin, mən fırlanma ilə bir tapmaca etməyə çalışdım. Bu məni dəli etdi və bir daha etməyəcək.
Dəhşətli yeniləmə! Bulmacalar, reklamların miqdarından ötəri xoşagəlməz hala gəldi. Oynadığım 10 dəqiqə ərzində məndə çoxlu pop-up var idi. Tövsiyə etməyin.
Mən 5 ulduzumu 3-ə dəyişirəm. Mən oyunu sevirəm: şəkillər, insanın öz seçimlərini necə təyin edə biləcəyi və çətinliklər. 5 ulduz. Amma mən bunu başqa bir proqram vasitəsilə əldə etdim ki, bu oyunun müəyyən səviyyələrinə çatanda mənə xal alacağıma söz verildi. Artıq 45 gündür ki, ikinci pilləni keçdim və buna görə bal almamışam. Mən son səviyyəni tamamladım və bunun üçün kredit aldım, lakin 2-ci səviyyə üçün hələ də yoxdur. Digər proqramlar vasitəsilə işləmək bunu düzəltmədi. 1 ulduz.
Bu ela oyundu men bu oyunu dedim 🤩😊😍
Mən bu oyunu 5 və ya 6 il oynadıqdan sonra yenilədim. Bu qarışıqdır. 280 parça seçimi indi böyük parçalar kimi qarşıya çıxır. Həmçinin - Mən lüks seçim üçün pul ödəmişəm və heç vaxt işləməyib. Yaxud heç olmasa, bu yaxınlarda almaq istəyəndə dedi ki, artıq almışam. Mən bulmacaları sevirəm, amma qəribə davranır.
5 oyunu qazandim..kesdiler puluya 😡Puludur qalani..neyme lazimdir..silirem basqasin yukluyeremde🤨
Səslər və musiqi kimi. Oynamaq çox rahatdır
Dünyanın ən super oyunu Yaradan çox sağ olsun
LostMiner: Block Building & Craft Game Cabaran srcf
Dəyişdirəcəyim bəzi şeylər var (xüsusiyyətləri daha asan böyütmək), lakin bulmacaları və çox əyləncələri sevirəm.